Hotel Óbester****

A 4 csillagos Hotel Óbester igazi kuriózum Debrecen történelmi belvárosában. A hotel 45 exkluzív szobájával és lakosztályával várja kedves Vendégeit. A világ egyetlen Huszárszállodájának teljes távközlési, biztonságtechnikai és vezérléstechnikai működését, szolgáltatásait és fogyasztását az IntelliGuest rendszer ellenőrzi és szabályozza.

Átrium Fashion Hotel****

Az 57 szobás Atrium Fashion Hotel egyedi belsőépítészeti stílusú, a legmodernebb trendeknek megfelelően kialakított szálloda, amely új minőséget képvisel Budapesten. A modulárisan bővíthető IntelliGuest rendszeren alapuló IPTV, VoD és Internetszolgáltatások tükrözik a szálloda kiemelkedő technológiák iránti törekvéseit.

Lánchíd19 Design Hotel****

A „Lánchíd 19” negyvenöt szobával és három lakosztállyal várja vendégeit, a minimalista stílust különleges designelemekkel fűszerezve. IPTV-készülék nemzetközi csatornákkal, telefon, és különböző információs, valamint promóciós felületek a rugalmas IntelliGuest rendszeren keresztül minden szoba alapfelszereltségéhez tartoznak.

Abacus Business & Wellness Hotel****

Közép-Magyarország legújabb business és wellness szállodája. A négycsillagos intelligens szálloda 128 szobával illetve lakosztállyal és világszinvonalú konferenciatechnikával rendelkezik. Ezekhez az IntelliGuest rendszer biztosítja a megbízható és korszerű technikai rendszeralapot.

Hotel-Highway

A Hotel-Highway a skandináv országok legnagyobb Hotel láncait ellátó, IPTV és Internet szolgáltatásokat nyújtó márkanév. Ügyfeleik között találhatóak a Holiday Inn, a Best Western, a Sokos és a First Hotel láncok. IPTV szolgáltatásaikat az IntelliGuest rendszer szolgáltatja.