Hotel TV

Az intelliGuest rendszer egyik kiemelkedő sajátossága versenytársaival szemben az innovatív felépítés. Ennek köszönhetően olyan szállodai szolgáltatásokat nyújt, melyek korábban egyáltalán nem, vagy csak költséges beruházások árán voltak elérhetők.

Rendszerünk kifejezetten szállodai alkalmazásra kifejlesztett megoldásai jelentősen csökkentik a beruházási és üzemeltetési költségeket, míg az összes, napjainkban prémium szolgáltatásnak számító funkciót is tartalmazza: információs képernyők, PayTV, VoD, MoD, GoD, EPG, üzenetküldés, internet elérése, szolgáltatás megrendelés, konferenciák bejátszása, kamerák képeinek megtekintése – mind a televíziós felületen keresztül.

Számtalan TV- és rádió csatorna részletes műsorinformációval, fizetős filmek, kölcsönözhető tartalmak, hotelinformációk elérése, valamint szolgáltatások televíziós felületről történő megrendelése csupán ízelítő megoldásaink széles skálájáról.

Vendégei a TV képernyőjén olyan aktuális tartalmakhoz férhetnek hozzá, mint hírek, időjárás, tőzsde- és sportinformációk, de akár személyes vagy közérdekű üzenetek fogadására is lehetőség nyílik. A felület jól közvetíthető és mérhető nézettségű promóciós- és reklámfelületeket kínál, melyek ízlésesen beleilleszkednek a megjelenésbe.

Telefon, Internet

Vezetékes és vezeték nélküli internet hozzáférés, valamint szabadon konfigurálható telefon-szolgáltatások teszik teljessé a listát. Kialakítástól és igényektől függően akár egyetlen vezetékhálózaton valósíthatja meg mindhárom szolgáltatást.

Az összes szolgáltatás mélyrehatóan személyre szabható annak érdekében, hogy az ügyfelek igényeinek és a beruházás méretének a lehető legjobban megfeleljen, és ezáltal jelentős költségeket takarítson meg. Rendszerünk biztosítja hogy az összes vendég az anyanyelvének, tartózkodásának és célcsoportjának megfelelő tartalmakhoz férjen hozzá legegyszerűbben.

Műsorújság Hotelinformációk
Videotéka Szolgáltatások
PayTV Üzenetek
Hírek Reklámok
Időjárás

TV-n keresztül állítható szobai paraméterek.
Hőmérséklet, árnyékolók, világítás, stb. Előre beállított sémák is kialakíthatók.

Kamerák képei a TV-n.
Konferenciák lejátszása, rögzítése, Éttermek, Wellness részleg foglaltságának megtekintése, stb.

Garantáltan egyedi, ízléses promóciós felületek.
Mérhető megtekintettség, a vendég érdeklődési körére szabható tartalommal.

Szolgáltatások megrende- lése a felületen keresztül.
Saját szolgáltatások kihasznált- ságának növelése. Igénybevétel megkönnyítése.